Azores Fishing Biggame
4.3/5 Waardering (4 beoordelingen)

Vijf jaar geleden besloten twee jonge mannen hun vaarbrevetten te halen en hun eigen boot te kopen. Azores Fishing was geboren.

Azores Fishing werd opgericht door Diogo Paiva en Eduardo Lopes in 2015. Deze jonge onderneming evolueerde uit de droom van een twee vrienden, die zich vanaf jonge leeftijd wijdden aan de sport van het vissen. Vijf jaar geleden besloten deze twee jonge mannen hun vaarbrevetten te verwerven en hun eigen boot te kopen.

De laatste jaren hebben ze zich toegelegd op het perfectioneren en het leren van nieuwe vistechnieken, waarbij ze een relatief hoog succesniveau bereikten, en waarmee ze opmerkelijke vangsten boekten.

Eduardo Lopes heeft een diploma in lichamelijke opvoeding en sport, met een aantal technische cursussen met betrekking tot hetzelfde gebied, evenals levenslange ondersteuning en professionele certificering van vissen.

Diogo Paiva is een farmaceutische verkoopvertegenwoordiger met een uitgebreide opleiding in marketing en verkoop. Hij heeft ook levenslange ondersteuning en professionele viscertificering.

In 2015 zijn ze aan de slag gegaan met Rodman 747 Plus en op dit moment hebben ze ook een Bredan 32 die comfort en alle veiligheidsvoorzieningen biedt die essentieel zijn voor veilig vissen op de azoren. Het belangrijkste doel van Azores Fishing is dat elke klant zoveel mogelijk plezier heeft in een veilige omgeving.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast