Der Bärensee
3.5/5 Waardering (227 beoordelingen)

Vissen in een wildreservaat op een meer van 5,5 hectare

 Vissen in een wildreservaat op een meer van 5,5 hectare met dieptes van 0,5 tot 4 meter diep. Op der Bärensee zwemmen dikke spiegelkarpers met toppers ruim boven de 20 kilo en steuren tot 34 kilo. 

Het meer is 100 jaar geleden ontstaan en is een onderdeel van de grote wildparken Rheinboellen en dus volledig omheind en beveiligd tegen toegang door onbevoegden.

Tijdens uw verblijf zijn de vissers afgeschermd van de bezoekers van het park. De stekken zijn gelegen op een klein schiereiland dat wordt gescheiden door een hek en een brug van de bezoekers route. Vissen in het park, direct naast de bruine beer, de edelherten en damherten.Op het terrein is er een vissershut met vaste bedden voor twee personen, evenals een lounge met een zithoek voor zes personen en een overdekte zithoek. Elektriciteit en water zijn niet beschikbaar in het huisje. Het ligt ongeveer vijf meter van het water. Voorkant van het huisje zijn er twee grote pontons, waarvan moet worden gevist. Met een roeiboot zijn alle stekken op het meer bereikbaar.

De toiletten bevinden zich in de 50 meter bij de ingang van het park en op 300 meter van de kiosk. Bij kunt dit kiosk zijn overleg met de exploitant ook water te krijgen en er is de mogelijkheid om van uitgebreide culinaire mogelijkheden gebruik van te maken.

In tegenstelling tot andere commerciële karper wateren mogen hier maar twee karpervissers tegelijkertijd op het meer vissen, dit om overbevissing te voorkomen. U vist er dus exclusief!
Het meer kan exclusief gereserveerd worden voor een periode van een week. Het seizoen begint in het laatste weekeinde van maart en eindigt medio november.

Een GRP roeiboot beschikbaar. Elektromotor en sonar worden gebruikt. Ook het ujitvaren van markers, en voeren vanuit de boot is toegestaan. Bait Boats en eigen boten zijn verboden.

 

Deel deze bestemming

Partnership

Heeft u zelf een visbestemming, viswater, hengelsportzaak, verzorgt u boekingen voor wateren of bent u bijvoorbeeld aasleverancier? Dan kunt u partner worden van onze website.

Wij bieden u exclusieve maatwerk mogelijkheden! Niet op 1, maar op meerdere websites tegelijkertijd uw bedrijf promoten. Meer informatie

Nieuwe bestemmingen

 • Recreatiepark De Tolplas

  Recreatiepark De Tolplas

  3.6/5 Waardering (28 beoordelingen)

 • Waterrijk Oesterdam

  Waterrijk Oesterdam

  3.7/5 Waardering (46 beoordelingen)

 • Vakantiepark Waterstaete

  Vakantiepark Waterstaete

  3.7/5 Waardering (52 beoordelingen)

 • Betaalwater Nederland

  Betaalwater Nederland

  3.5/5 Waardering (46 beoordelingen)

 • Old Pollard Lake

  Old Pollard Lake

  3.6/5 Waardering (80 beoordelingen)

 • OC Carplake

  OC Carplake

  3.2/5 Waardering (30 beoordelingen)

 • Michele's Lake

  Michele's Lake

  3.5/5 Waardering (46 beoordelingen)

 • La Plaine des Bois Etang 2 - Logdgingcarp

  La Plaine des Bois Etang 2 - Logdgingcarp

  3.9/5 Waardering (11 beoordelingen)

Top bekeken bestemmingen

 • Vissen bij CenterParcs

  Vissen bij CenterParcs

  3.7/5 Waardering (100 beoordelingen)

 • Angling Escapes

  Angling Escapes

  3.6/5 Waardering (70 beoordelingen)

 • Resort de Arendshorst

  Resort de Arendshorst

  3.4/5 Waardering (308 beoordelingen)

 • The Carp Specialist

  The Carp Specialist

  4.1/5 Waardering (36 beoordelingen)

 • Vissen bij Vacanceselect

  Vissen bij Vacanceselect

  3.8/5 Waardering (57 beoordelingen)