De Vissende Hollander
3.6/5 Waardering (41 beoordelingen)

De Vissende Hollander heeft ruim 35 jaar viservaring in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland, Italië en Polen.

De Vissende Hollander heeft ruim 35 jaar viservaring in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland, Italië en Polen.  Zoveel vissers als er zijn, zoveel wensen zijn er, met daarbij ook een evenredig aantal wateren.

De Vissende Hollander heeft een selectie van wateren gemaakt waarmee ze voor iedere visser een passende bestemming kunnen aanbieden. Vertel uw wensen en zij bieden het water aan!

Omdat iedereen het vissen op zijn of haar manier beleeft, biedt © De Vissende Hollander een zo breed mogelijk pakket aan. Voor elke visser wat wils. Twijfelt u of een specifiek water bij u past, belt u ons dan gerust.

Geef uw voorkeuren zoveel mogelijk door, dan helpen wij u met het vinden van het water wat het beste bij u past. Er bestaan geen verkeerde wensen. En hoe duidelijker die voor ons zijn, hoe groter de kans op uw droomtrip! Vis kunnen we niet garanderen, wel dat het verblijf en de sfeer, zo zal zijn als u verwacht.

 

 

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast