Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Fishery Steffan Oostenrijk
4.0/5 Waardering (14 beoordelingen)

Karpervissen in Oostenrijk een unieke plek met twee afgesloten wateren, een zijarm van de rivier en de rivier de Drau zelf.

Karpervissen in Oostenrijk een unieke plek met twee afgesloten wateren, een zijarm van de rivier en de rivier de Drau zelf.

Karpervissen vanuit een huisje

Betaalwateren met meer luxe dan alleen een tent en water zijn erg in trek. Bij Fishery Steffan is echt aan alles gedacht, ook aan de rest van het gezin. Gloednieuwe moderne houten blokhutten voorzien van alle luxe staan de vissers ter beschikking. De ideale uitvalsbasis voor één van de wateren van Fishery Steffan. Het is zelfs mogelijk om vanuit uw huisje te vissen op de zijarm van de rivier.

Karpers tot 35 kilo

Karpervissers kunnen vissen in de 14 hectare grote lagune 1 met karpers tot 35 kg! Het is ook mogelijk om te vissen op de 10 hectare grote zijarm van de rivier, Lagune 2 van ongeveer 8 hectare of de rivier waar regelmatig vissen gevangen worden tot 25 kilo. De stekken zijn goed bereikbaar, en voor de riviervissers zijn er motorboten beschikbaar.

Interessant voor roofvissers

Ook voor de roofvissers is Fishery Steffan zeer interessant. Grote snoeken, snoekbaars, roofblei, baars en grote meerval behoren tot de mogelijkheden.
Het hele domein is autovrij. Een gratis e-shuttle rijdt meerdere keren per dag door het hele domein.
Speciale aandacht werd besteed aan een hengelsportwinkel op het domein. Uiteraard kun je hier terecht voor materiaal, tips en advies voor de visserij op Fishery Steffan.

Het hoofdgebouw heeft 6 tweepersoonskamers, die exclusief voor de niet-vissende gasten is gebouwd. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een blokhut te huren en de eigen natuurlijke zwemvijver te gebruiken.

Als u op zoek bent naar iets speciaals in een prachtig natuurgebied dan is Fishery Steffan zeker de moeite waard om eens nader te bekijken.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast