Attentie

Google Geocoding API error: The request was denied.

Vakantiehuizen Poujol
3.7/5 Waardering (7 beoordelingen)

2 luxe vakantiehuizen in Zuid-west Frankrijk, Nederlandse eigenaren in prachtig rustig natuurgebied, grenzend aan de tuin een vismeer van 3 hectare.

Holiday Home Poujol

2 luxe vakantiehuizen in Zuid-west Frankrijk, Nederlandse eigenaren in prachtig rustig natuurgebied, grenzend aan de tuin een vismeer van 3 hectare.

Jos en Anke van der Mijl, hebben in 2009 hun droomhuis gevonden in Frankijk, in het departement Tarn-et-Garonne, net over de grens van het departement de Lot. Na het zien van dit prachtige plekje waren ze direct verkocht! De ruimte en de rust, de schitterende heuvelachtige landschappen en een groot (vis)meer grenzend aan hun eigen landgoed maken dit plekje heel bijzonder en privé. 

Op hun erf van ruim 2 ha hebben zij 2 schitterende vakantiehuizen staan waar u zeer prive kunt genieten van dit prachtig stukje Frankrijk en met recht kunt vissen én vakantie vieren.

Het vismeer

holiday home poujolDirect grenzend aan het erf, 1 minuutje lopen ligt een groot meer van ongeveer 3 hectare groot, u kunt daar vrij vissen zonder vergunning. Er zit veel, vooral kleinere karper maar ook snoek en veel witvis. In de omgeving van uw vakantiehuis zijn veel mooie visplekken te vinden zoals o..a voor de profs een dagje vissen op de rivier de Lot ( 30 minutjes vanaf uw vakantiehuis.) Jos en Anke vertellen u waar de mooiste visplekjes zijn te vinden.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast