Vissen op Hunzepark
3.0/5 Waardering (27 beoordelingen)

Bij Roompot Hunzepark vlakbij Stadskanaal heeft u uitstekende vismogelijkheden vanuit uw chalet aan het parkwater en het aangrenzende riviertje de Hunze.

Bij Roompot Hunzepark heeft u uitstekende vismogelijkheden vanuit uw chalet aan het water. LET OP!: Hiervoor kunt het beste de chalets type Hazelaar 5 en Lariks 6 kiezen.

hunzepark vissen2

Deze chalets liggen direct aan het parkwater dat in rechtstreekse verbinding staat met het riviertje de Hunze.

Chalet Hazelaar 5

Vissen op Hunzepark

Op Hunzepark treft u een parkwater dat een open verbinding heeft met de rivier de Hunze. Door de open verbinding met de Hunze is er op het park goed (grote|) vis te vangen. Naast witvis zoals brasem en winde worden er ook karpers gevangen op Hunzepark, soms dik boven de 15 kilo.

Ook de roofvissen baars en snoek zijn te vangen op het park. Dat er mooie karper op Hunzepark zwemt kunt bijvoorbeeld teruglezen op deze blog van Harry Baartscheer

Visvergunning op Hunzepark

Let op om te vissen op Hunzepark heeft u een VISPAS nodig, er wordt af en toe gecontroleerd, ook op het park zelf. 

Chalet Hunzepark Lariks 6

Hunzepark - Lariks 6 from Roompot Vakanties on Vimeo.

Beste stekken op Hunzepark

Voor goede vismogelijkheden vanuit uw huisje kunt u het beste de chalets type Hazelaar 5 en Lariks 6 kiezen. Deze chalets liggen direct aan het parkwater dat in rechtstreekse verbinding staat met het riviertje de Hunze.

Vissen op de Hunze

Vanaf Hunzepark kunt u ook uitstekend vissen op de Hunze. Voor veel (ook regionale) witvissers is de Hunze een geliefde stek. Bekijk ook maar eens onderstaande video van sportvisserij Groningen Drenthe. Daarin wordt door Henk Enting mooi uitgelegd wat u hier kunt verwachten.

Deel deze bestemming

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast