Skip to main content

Welke onthaakmat kies je?

veilig karpervissen met onthaakmat

Onthaakmatten kom je in alle soorten en maten tegen, in alle vormen en talloze modellen. Maar wat is nou een goede onthaakmat en welke moet je kiezen? Bas van Klaveren van the Carpspecialist neemt u mee in ‘de wereld van de onthaakmat’ en hij hoopt u daarmee een duidelijk inzicht te kunnen geven over de verschillende modellen die beschikbaar zijn.

Lees meer …Welke onthaakmat kies je?

WIN 1 week gratis vissen bij The Carp Specialist!

paris carp fishing the carp specialist betaalwater paris carp fishing

Op het domein Paris Carp Fishing opent dit voorjaar een nieuw betaalwater dat te boeken is vis The Carp Specialist. Deze winter zijn er 53 karpers tot 23kg uitgezet als aanvulling op bestaande visbestand. Het exacte visbestand is nog onbekend en daarom kunt u 1 week GRATIS fieldtesten winnen bij The Carp Specialist voor 2 personen op Paris Carp Fishing én u krijgt ook nog eens 25kg MTC Baits mee. 

Lees meer …WIN 1 week gratis vissen bij The Carp Specialist!

Betaalwateren in Nederland

Betaalwater Nederland, een website met informatie over het vissen op alle betaalwateren in Nederland en de aanbieders waar u uw karpervisvakantie kunt boeken. Een betaalwater kan qua grootte variëren van kleine putjes van enkele hectares tot grote meren van honderden hectares.

Lees meer …Betaalwateren in Nederland