Skip to main content

Vismogelijkheden bij Landal Greenparks

Landal Greenparks heeft in europa een aantal parken met uitstekende vismogelijkheden. Hierbij hebben we voor u een aantal interessante Nederlandse Landal parken op een rijtje gezet die vooral nu in de corona tijd interessant kunnen zijn om te gaan vissen.

 

Vissen op Landal parken

Landal Aelderholt: Drenthe

Water: Visvijver met Snoekbaars, voorn en karper.
Huisjes dicht bij het water type 4 persoonsbungalow 4B nummers 144, 145, 146, 147, 163 en 164 Voorkeurslocatie is te boeken online.

Landal De Bloemert: Drenthe

Water: Parkwater in open verbinding met meer.
Alle huisjes direct aan het water. Het water op het park staat in open verbinding met het Zuidlaardermeer. In principe kun je hier allerlei soorten vis verwachten. Potentiele topstek van dit park is 4 persoonshuisje nummer 524 type 4B2 dit huisje ligt geisoleerd van de andere huisjes op de "kopstek" het dichtst bij het zuidlaardermeer. Voorkeurslocatie is te boeken online

Landal Hunerwold State: Drenthe

Water: 2 kleine visvijvers met vooral witvis voorn, brasem en zeelt.
Welke huisjes?: Huisjes dichtst aan de visvijver zijn de nummers 52,54, 56, 58, 60 en 63 en 59. Voorkeurslocatie opgeven bij online boeking

Hof van Saksen Drenthe

Water: Grote visvijver met Voorn en baars. Weinig echte goede info te vinden online over het vissen op dit park. 

Overijssel - Vissen bij Landal

Landal Landgoed De Elsgraven

Water: Visvijver op het park met o.a karper en snoek.
Welke huisjes?: Beste huisjes dicht bij de vijver zijn de nummers 94, 96, 104, 112, 113 en 114 Vanaf deze huisjes kunt u vrijwel vanaf het huisje vissen. Voorkeurslocatie te boeken via online boeking (stap 3, kies uw eigen huisnummer)

Gelderland - Vissen bij Landal

Landal De Veluwse Hoevegaerde

Water: Visvijver in de vorm van een soort gracht. Ongeveer 30 huisjes die te boeken zijn liggen aan het water met graskarpers, rietvoorn en goudwindes. De vispas is gratis af te halen bij de receptie, waar ook divers vismateriaal te koop is. Vissen is toegestaan vanaf uw eigen vlonder en/of waterkant en rondom het honden-uitlaat-eiland. Het gebruik van netten en leefnetten is verboden Voorkeurslocatie te boeken via online boeking (stap 3, kies uw eigen huisnummer)

Landal Stroombroek

Water: Recreatieplas stroombroek De plas is circa 31 hectare groot. De oeverlengte is ruim 2,5 kilometer. Ongeveer de helft van de oever is strand. De rest is begroeid met bomen en riet. Een deel van de oever is beschoeid. De meeste vissoorten zijn hier te vangen zoals snoek, baars, voorn, brasem en karper. Maximale diepte van het water is 16 meter in de zuidwesthoek van het water op ongeveer 120 meter uit de kant. Op de meeste plekken vanaf de kant loopt het af naar 4 tot 6 meter diepte.
Geen huisjes direct aan het water. Dichtstbij het water liggen de huisjes 102, 153, 154, 155 en 156

Zeeland - Vissen bij Landal

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad 

Water: Kreek met ongeveer 28 huisjes direct aan de kreek. In de kreek zou je kunnen vissen op karper, winde en witvis. Nieuwvliet bad is echter ook zeer interessant als uitvalsbasis voor de zeevissers.

Landal Villapark Livingstone 

Water: Parkvijvers in de vorm van een soort brede gracht met veelbelovende plompenvelden. Op de website van landal staat dat er karper zwemt, ongetwijfeld zwemt hier ook veel witvis. Ongeveer 9 van de huisjes liggen direct aan het water, de andere huisjes die aan het water liggen zijn niet te huur. 

Landal Port Greve 

Water: Gelegen aan het grevelingenmeer. Voor vissen op het grevelingenmeer kunt u het beste met een bootje gaan vissen. Er zijn verschillende huurboten waar u als opstapper mee kunt. Op het Grevelingenmeer is van alles te vangen : Platvis als bot – schol – schar – tong, De rondvissen wijting – makreel – geep – zeebaars – steenbolk – gul – haring – tarbot en paling. De haring vang je alleen in het voorjaar en de paling vooral tijdens de zomeravonden.

Zuid Holland - Vissen bij Landal

Landal Reeuwijkse plassen

Water: Labyrinth van vaarten met een verbinding naar de Reeuwijkse plassen. Alle huisjes liggen direct aan het water met een steiger vanwaar je kunt vissen. Vissoorten die je kunt verwachten zijn baars, snoek, voorn en andere witvis en karper. De 6 persoons huisjes 98 en 99 liggen zeer gunstig als een soort van kopstek richting de Reeuwijkse plassen.

Limburg - Vissen bij Landal

Landal Landgoed Aerwinkel

U kunt hier vissen op de visvijver, daarvoor heeft u geen vergunning nodig. Vissen die er te vangen zijn o.a. Karper, snoek en baars. Mooiste huisjes om te vissen zijn de nummers 33,34,35,36,37,38,39,40,41,42

Landal Hoog Vaals

Hier kunt u vissen in waarschijnlijk de hoogst gelegen visvijvers van Nederland. De vijvers liggen naast het park en zijn in het beheer van Hengelsportvereniging Vaals '68.  De visvijvers bevatten o.a. Karper, zeelt, voorn, baars, 
brasem, winde en paling. Dag- en weekkaarten zijn te verkrijgen bij de receptie van Landal Hoog Vaals of bij een controleur als deze aanwezig is. Vissen zonder dag-, week- of jaarkaart is strafbaar.
Dagkaarten: Junior <16 jaar € 3,00 -  Senior € 5,00 Weekkaarten Junior <16 jaar € 10,00 - Senior € 17,50

Limburg

   
Landal Domein De Schatberg Visvijver Baars, brasem, kolblei, 
karper, meerval en paling
     

Groningen/Friesland

   
Landal Esonstad Visvijver Brasem, blankevoorn, baars, 
snoekbaars, winde en zeeforel
Landal Waterpark Sneekermeer Visvijver Witvis en snoekbaars
Landal Natuurdorp Suyderoogh Visvijver/
Recreatiemeer
Brasem, baars, snoek, karper
paling, blankvoorn en ruisvoorn
Landal Waterpark Terherne Visvijver Snoek
     

Noord-Brabant

   
Landal Het Vennenbos Visvijver Voorn en brasem
     

Flevoland

   
Landal Waterparc Veluwemeer Visvijver Voorn, baars, karper en snoek
     

Noord- en Zuid-Holland

   
Landal Dunimar Visvijver Karper, snoek, snoekbaars, 
baars, brasem en voorn
     

Waddeneilanden

   
Landal Beach Park Texel Visvijver Snoek en karper
     

België

   
Landal Village l'Eau d'Heure Recreatiemeer  
     

Duitsland, Eifel

   
Landal Wirfttal Aan het stuwmeer  
     

Duitsland, Hunsrück

   
Landal Hochwald Aan het stuwmeer  
     

Duitsland, Old. Münsterland

   
Landal Dwergter Sand  Recreatiemeer  
     

Duitsland, Oostzee

   
Landal Travemünde Visvijver en 
gelegen aan zee
 
     

Oostenrijk, Karinthië

   
Landal Bad Kleinkirchheim Visvijver  
     

Centraal-Zwitserland

   
Landal Vierwaldstättersee Recreatiemeer  
     

Tsjechië

   
Landal Marina Lipno Recreatiemeer