Skip to main content

H-Max Air Tech Bivvy van Mack2, ideaal voor lange sessies

Het Franse merk Mack2 wordt in Nederland vertegenwoordigd door ESV Supplies van Eric Verhiest. Via Eric maakten we kennis met de H-Max Air Tech Bivvy van Mack2. Een extreem ruime bivvy met een (sta)hoogte van maarliefst 1,70 meter. De H-Max Air Tech is een ideale tent voor de lange sessies, vooral vanwege de enorme ruimte voor 2 personen. Er gaan met gemak 2 stretchers in en dan is er nog voldoende ruimte voor de bagage. De H-Max is voorzien van duurzaam doek met een waterkolom van maarliefst 10.000 mm, zelfs bij de meest extreme buien zit u droog. Ook de Luifel is handig en voorkomt inregenen.

 

De H-Max is voorzien van een aantal handige snufjes zoals 3 horren aan de voorzijde, een groot horscherm aan de achterzijde. Velcro strips aan de voorkant van de tent waarmee u uw hengels kunt vastzetten. Ook binnenin de tent ziet u het comfort terug. Wat direct opvalt is het extreem dikke grondzeil dat ook nog eens perfect aansluit op de tent. Optrekkende kou wordt zo een stuk moeilijker. Ook zitten er aan weerszijden van de tent twee handige opbergvakken voor bijvoorbeeld sleutels, papieren, brillen en waardepapieren.

De H-Max staat als een huis en wordt geleverd compleet met haringen en in een zeer solide en mooi afgewerkte draagtas. Al met al is de H-Max Air Tech tent een absolute aanrader, zeker als je op zoek bent naar veel extra comfort voor de lange sessies. Meer weten over de H-Max klik dan op deze link: http://www.carpsupplies.com/858-h-max-bivvy-mack2.html

H-Max Air Tech te koop op Carpsquare 2014

De H-Max is ook te koop op de stand van ESV Supllies tijdens Carpsquare 2014 op 28, 29 en 30 november in de Jaarbeurs Utrecht.