Skip to main content

Drukbezochte Hengelsportbeurs Utrecht

DSC06255

Afgelopen weekend was er weer de jaarlijkse Hengelsport en Visbotenbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, Net als voorgaande jaren namen we weer een kijkje tijdens de eerste beursdag op vrijdag en maakten we een aantal foto's voor de beursorganisatie. De beurs trok dit jaar opnieuw een record aantal bezoekers, ruim 16.500! Voor iedere liefhebber van de hengelsport was er wel iets te vinden. Keuze genoeg tussen de aanbiedingen van de diverse winkeliers. 

DSC06230

Opvallend is dat de beurs ieder jaar mooier wordt. Zowel de organisatie als standhouders doen ieder jaar meer aan de presentatie. Veel standhouders hadden extra moeite gedaan om goed voor de dag te komen en een aantal stands waren schitterend ingericht,. Vooral de stands van SPRO, Westin en FOX sprongen eruit en waren prachtig aangekleed. Bij de reisaanbieders kon je niet om de stand van Cordes Travel heen. Een mooie ruim ingerichte stand met veel informatie over o.a. het vissen in Noorwegen.

DSC06218

Voor de karpervissers was er natuurlijk weer Carpsquare met heel veel karpernieuws, lezingen en veel (test)vissers met tips en trucs. Carpsquare krijgt komend voorjaar alweer een vervolg met de Belgische Carpsquare op 28 februari en 1 maart in de Nekkerhallen Mechelen.

Het was weer mooi